12 Eylül 2022 Pazartesi

Bankamatik Kartı Olanların Hesaplarına 10.000 TL Ödeme Yatacak

 


Bankamatik kartı kullanan vatandaşlar için 3 banka tarafından başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasında 36 ay vadeli 10000 TL ihtiyaç kredisi verileceği ve bireysel olarak bu kredilerin düşük faizi kullanılacağı açıklandı. Bankamatik kartı kullanan vatandaşlar, 10000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa, şubelere gitmeden de hızlı bir şekilde işlemlerini yapabilecek ve onaylanan bu kredileri istedikleri zaman hesaplarına yatırarak kullanabileceklerdir.

Bankamatik kartı kullanan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olmaları durumunda başvurularını gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalardan faydalanmak istiyorlarsa en yakın banka şubesine giderek de işlem yapabiliyor. Bankamatik kartı kullanan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olması durumunda, işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bu kampanyalardan faydalanabilmeleri için banka şubelerine gitmeden hemen SMS’te atarak, başvuru yapabiliyor.

Akbank Yapı Kredi Bankası ve Denizbank tarafından başlatılan kampanyada cep telefonunuz üzerinden SMS atarak veya mobil uygulamaları kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebilir ve 36 ay vadeli kredi kullanabilirsiniz. Akbank Yapı Kredi Bankası ve Denizbank tarafından işlemlerini gerçekleştirerek, kredi alacak olan vatandaşlar, 90 gün ertelemeli olarak alabilecekleri bu kredi kampanyalarından faydalanabilmeleri için en yakın banka şubelerine giderek işlem yapabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Humeyni’nin baba evi ateşe verildi

  İran devriminin lideri Ayetullah Ruhullah Humeyni'nin Merkezi eyaletine bağlı Humeyn'deki baba evinin ateşe verildiği öne sürüld...