30 Temmuz 2022 Cumartesi

Sedat Peker’den İnan Kıraç paylaşımı: Uyarımı dikkate almazsan yeni hedefim sen olacaksın

 


Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, peş peşe attığı tweetlerle Vehbi Koç'un damadı olan İnan Kıraç'a yönelik "Yanlış işler yapıyorsun! Yapma! İlerleyen saatlerde sana küçük bir ziyarete geleceğim” ifadelerini kullandı. İnan Kıraç hakkında yolsuzluk iddiasında bulunan Peker, "Koç ailesine olan saygımdan dolayı seni bu sefer uyarmakla yetinecem" dedi. Peker, "İktidar için o kadar değerli kulis çalışmaları yapmışsın ki, senden alacaklı olan Sezgin Baran Korkmaz’ı İçişleri Bakanlığı’na çağırıp parayı sildirdiler" iddiasında bulunurken, "Levent Göktaş’ın kaldığı yere baskın yapılınca ordan nasıl çıktığının görüntüleri dava açılınca ortaya çıkacak. En son senin yanına geliyor ancak senin holdingdeki kameralar o gün çalışmıyor, görüntü yok" dedi.

Sedat Peker, yardımcısı Emre Olur’un hesabından bazı tweetler paylaştı. Sedat Peker, kara para aklama suçlamasıyla ABD’de yargılamasına başlanan SBK Holding Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, Necip Hablemitoğlu suikastının firari şüphelisi emekli albay Levent Göktaş ve Sezgin Baran Korkmaz’ın silindiğini iddia ettiği 45 milyon dolar alacağının sahibi olduğu iddia edilen İnan Kıraç'a yönelik iddialarda bulundu.

"UYARIYI DİKKATE ALMAZSAN YENİ HEDEFİM SEN OLACAKSIN"

"Karanlıkların lordu inan kıraç, son birkaç gündür bazı yakınlarına 'Sedat Peker’in geçmişteki açıklamaları iyi oldu ancak böyle giderse gelecek dönemlerde de ülkenin başına bela olur olur' diyerek, alttan alttan dedikodular fısıldıyormuşsun" diyen Sedat Peker, İnan Kıraç'a yönelik, "Beni kendin gibi sırtlanlarla karıştırma. Ayrıca beni Sezgin Baran Korkmaz ile hiç karıştırma. Dünyadan bir haber olan büyük iş adamlarına, Türk Devleti’nin akil adamı rollerini oynayabilirsin. Encümeni Danış’ın gizli başkanıyım yalanına onları inandırabilirsin. Ben bu yolları yemem. Benim levent göktaş olayına bakışım budur. Bence şehit olan cennet mekan Necip Hablemitoğlu’nun saygıdeğer eşi Şengül Hablemitoğlu’nun yaşadığı psikoloji budur. Ben bu olayın sadece bu kısmındayım. Elime aldığım kişilerin canlarını parça parça kopararak acı çektirmeyi severim. Yaşlılara karşı özel bir affediciliğim yoktur. Sen bu işlere karışma evinde edebinle otur. Koç ailesine olan saygımdan dolayı seni bu sefer uyarmakla yetinecem. Eğer bu uyarıyı dikkate almayıp yine el altından film çevirmeye devam edersen, yeni hedefim sen olacaksın" ifadelerini kullandı.

"DOĞAN OTOMATİV ÜZERİNDEN ÇEVİRDİĞİNİZ FİLMLERİ KONUŞACAĞIZ"

Peker devamında şunları yazdı:

"1977 yılından 1980 yılana kadar süren, ülkeyi o dönem büyük ekonomik felakete uğratan kurduğun otomobil karaborsasından başlayıp aydın doğan’ın gizli ortağı olduğun Eminönü’ndeki doğan Otomativ üzerinden çevirdiğiniz filmleri konuşacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Humeyni’nin baba evi ateşe verildi

  İran devriminin lideri Ayetullah Ruhullah Humeyni'nin Merkezi eyaletine bağlı Humeyn'deki baba evinin ateşe verildiği öne sürüld...