30 Mayıs 2022 Pazartesi

En İyi Yabancı Freelance Siteleri

 


Yabancı diliniz iyiyse bu alanda iş yapmanız daha kolaydır tabi ancak bazı spesifik işler için dil bilmenize gerek kalmayabilir, her yerde iş bulup çalışabilirsiniz.

Yabancı freelance platformları bu açıdan fırsatlar sunuyor, ayrıca yabancı platformlarda talep edilen işler ve rakiplerinizin verdiği hizmetlere bakarak ufkunuzu geliştirebilirsiniz.

Fiverr

En popüler yabancı freelancer sitelerindendir. Kolay akılda kalmasını sağlayan adı minimum teklif fiyatı olan beş dolardan gelmektedir.

Fiverr platformunda seviyeler mevcuttur. Yapılan ve tamamlanan işlere göre ilanlarınız ön plana çıkartılır. Hizmet alımını İşletmeler yapıyorsa Fiverr Bussiness hesabı oluşturulur.

Projelere atanan işletme çalışanları işi takip edebilir veya platformdan dilediği kişilerle ekipler oluşturabilir. Kıbrıs ve İsrail merkezli bir platformdur. Dünya genelinde yaygın bir kullanımı vardır.

Upwork

Upwork bir çok profesyonel global firmanın iş ilanı verdiği ve milyonlarca kullanıcısı olan bir platform. Burada yine çok sayıda kategorideki iş ilanlarıyla yetenekleriniz ölçüsünde freelance iş bulabilirsiniz.

Microsoft, AirBNB, GoDaddy, General Electric gibi birçok firmaya global ölçekte iş yapabilirsiniz. Buraya giren müşteriler ya kendi belirledikleri bir iş için uzman ararlar veya sisteme kaydedilmiş projelere yatırım yaparlar. Kendinize ait hazır projelerden bir portföy oluşturarak iş gelmesini de sağlayabilirsiniz.

Sadece dijital alanlarda değil mühendislik, muhasebe ve finans çözümleri için de kullanılan büyük bir platformdur.

Nexxt

Nexxt 85 milyon üyesi olan büyük bir platformdur. Amazon, ALDI, FedEx T-Mobile, UBER, Merck gibi büyük ve ünlü kuruluşlarla çalışma şansına sahip olursunuz.

Büyük ve global insan kaynakları platformlarının da sıkı sıkı takip ettiği bu tarz yerlerde global ölçekte iş bulma şansı elde edebilirsiniz. Yeteneklerinizi sonuna kadar konuşturun ve kendinizi gösterin mutlaka karşılığını alacaksınız.

People Per Hour

People Per Hour adıyla saatlik işçi bul mantığında olan bu web sitesi diğerlerine nazaran daha az sevilen bir platform ancak deneyebilirsiniz.

Sosyal medya, dijital marketing, teknoloji ve programlama tasarım, marka yönetimi gibi 9 ana kategoride iş bulabilirsiniz.

Sisteme kaydolduktan sonra elinizdeki belge, sertifika ve referanslar ile kendinizi kanıtlamanız gerekecek. Bu inceleme ve onay süreci sonunda projelere başvurma şansı elde edeceksiniz.

İlanlara teklif vererek başvurup işi alabilirsiniz. İster proje başına isterse saat ücreti üzerinde teklif vermek mümkün.

Guru

Guru platformu da yine milyonlarca kullanıcısı olan bir freelance sitesi. Adından da anlaşılacağı üzere uzman bir site ve sizi kolayca uzmanlarla buluşturur. Ancak bu alanda çalışabilmek için yüksek bir ücret vermeniz gerekiyor.

Güzel olan yanı getirisi de yüksek, yani kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez. Ayrıca gereksiz serbest çalışan kalabalığı olmaması daha iyi ve nitelikli iş bulma şansı veriyor.

Guru söylenene göre yüksek ücretler kazanabileceğiniz bir platformdur. Yurtdışında ücretler çalışma saatlerine göre belirlenmektedir. Ödemelerinizi ister saat ücreti şeklinde isterseniz daha önceden tanımladınız aşamalar tamamlandıkça alırsınız. Güvenli ve büyük platformlardan biridir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Humeyni’nin baba evi ateşe verildi

  İran devriminin lideri Ayetullah Ruhullah Humeyni'nin Merkezi eyaletine bağlı Humeyn'deki baba evinin ateşe verildiği öne sürüld...