6 Kasım 2019 Çarşamba

iOS ve Android uygulama yapmak MobiRoller


Kendiniz ve müşterileriniz için mobil uygulama yapmak ve mobil dünyada yerinizi almak mı istiyorsunuz? MobiRoller ile iOS ve Android uygulama yapma artık çok kolay… Kodlama ve teknik bilgi sahibi olmadan en kaliteli mobil uygulamaları oluşturarak siz de mobil dünyaya adım atabilirsiniz. Uygulama yapmaya dilerseniz buraya tıklayarak hemen başlayabilirsiniz.
Mobil uygulama sektöründe iOS ve Android pazarın en güçlü oyuncuları. Mobil uygulamalarınızı hem iOS, hem de Android için hazırlamanız hedef kitlenize her iki platformdan da ulaşmak için son derece önemli. iOS sektörün öncüsü olarak pazardaki etkisini sürdürürken, Android de hızla gelişen altyapısıyla mobil uygulama sektörüne adım atmak isteyenler için uygun bir ortam sağlıyor.
MobiRoller iOS ve Android uygulama yapmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm altyapıyı size en uygun şartlarda üstelik ücretsiz deneme imkanıyla birlikte sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Humeyni’nin baba evi ateşe verildi

  İran devriminin lideri Ayetullah Ruhullah Humeyni'nin Merkezi eyaletine bağlı Humeyn'deki baba evinin ateşe verildiği öne sürüld...