10 Kasım 2019 Pazar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. yıl dönümünde Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen anma töreninde konuşuyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları:
"Bugün Kurtuluş Savaşımızın başkomutanı cumhuriyetimizin kurucusu ilk cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. yıldönümü. Bu vesileyle gazi Mustafa Kemal’i ve onunla birlikte ahirete irtihal etmiş tüm kahramanlarımızı Bir kez daha hayırla yad ediyorum."
"Her fırsatta tekrar tekrar ifade ediyorum. Türkiye'nin asıl gücü ne topudur ne tüfeğidir ne süngüsüdür. Türkiye'nin asıl gücü şu insanımızın birliği, beraberliği, kardeşliğidir ve bundan kaynaklanan cesaretidir."
"Biz hep birlikte tek yumruk olup düşmanlarımızın tepesine indiğimizde siyasi, ekonomik, ve askeri olarak istedikleri kadar güçlü olsun, kimsenin karşımızda dayanabilmesi mümkün değildir. Sadece son birkaç yılda bu gerçeği hep beraber defalarca yaşadık. Terörle mücadelede bunu azami ölçüde yaşıyoruz."
"Türkiye'nin geçmişiyle bağını koparmak isteyenler oldu ama bunu kimse başaramadı."
"Devletimize darbe yapma girişimini 16 saate yok ettik."
"Kimsenin beklemediği harekatlar gerçekleştirdik ve başarıya ulaştırdık."
"Suriye’de 8100 kilometre kare alanı güvenli hale getirdik."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Humeyni’nin baba evi ateşe verildi

  İran devriminin lideri Ayetullah Ruhullah Humeyni'nin Merkezi eyaletine bağlı Humeyn'deki baba evinin ateşe verildiği öne sürüld...