10 Eylül 2019 Salı

Bitcoin sistemi ile zengin oldu


Aklına bile gelemeyecek bir servete sahip olan Volkan G. keşfettiği Bitcoin sistemi sayesinde oturduğu yerden hayallerini gerçekleştirdi!
Amerika’nın genç Bitcoin milyonerleri arasında parlayan Volkan’ın hikayelere konu olacak serveti geçtiğimiz hafta 1 milyon doları aştı ve Volkan bu serveti yalnızca 7 ayda kazandı. Volkanla yaptığımız söyleşiden çarpıcı kesitleri aşağıdaki satırlarda bulabilirsiniz.
İşte Volkan’ın bizlere ışık tutacak inanılmaz başarı hikayesi:
1993 yılında, İstanbul’un yoksul semtelerinden birinde dünyaya gelen Volkan, hali vakti pekte yerinde olmayan bir aileden geliyor. Annesi temizlik görevlisi, babası ise inşaat işçiliği yaparak aileyi geçindirmeye çalışırken yaşadıkları zorlukları hiç unutmamış. Ailedeki en genç çocuk olmanın verdiği çaresizlikten dolayı çocukluğunda her zaman geçim sıkıntısı yaşayan ve bu sıkıntılarla boğuşan, para biriktirmek için uğraşan ve ailesine destek olmaya çalışan biriymiş.
Yıllarca çocukluğundaki hayallerini gerçekleştirmenin çok uzak olduğu hissiyatını taşıdığını söylüyor, “üzerime temiz kıyafet almak, dışarı çıkmak, sinemaya gitmek ve hatta arkadaşlarım ile görüşmenin hayallerini kurar dururudum” diye anlatıyor. Bazı zamanlar biriktirdikleri paralarla,ailece memleketlerinde akrabalarını ziyaret edip en azından nefes almanın huzurunu hissediyormuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Humeyni’nin baba evi ateşe verildi

  İran devriminin lideri Ayetullah Ruhullah Humeyni'nin Merkezi eyaletine bağlı Humeyn'deki baba evinin ateşe verildiği öne sürüld...