23 Temmuz 2019 Salı

Blogger Sitelerde Hit Arttırma Yöntemleri


Web sitenizin daha çok hit almasını ve kullanıcılarınızın yazdığınız yazılara yorum yapmasını istiyorsanız öncelikli olarak güncel konular hakkında yazılar yazmalı ve yazdığınız yazıların özgün olması gerekmektedir. Web sitenizin site içi SEO optimizasyonu doğru bir şekilde yapılmış ise güncel konuları takip ederek mümkünse o konu ile ilgili ilk yazıyı sizin eklemeniz durumunda kullanıcılar sizin sitenize giriş yapacak, merak ettiği soruları da yorum olarak size soracaklardır. Bu durum sizi bir süre sonra Google’de üst sıralara taşıyacak ve doğal olarak hit oranlarınız ve kullanıcı etkileşim oranlarınız artacaktır.

Burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, SEO odaklı şeyler yapmak yerine kullanıcılarınıza doğru ve güncel bilgiyi en hızlı şekilde vermenizdir. Yazdığınız yazıların kalitesi, görsel ve mümkünse video desteği kullanıcıların sitenizde daha çok vakit geçirmesini sağlar ve web sitenizin hemen çıkma oranı düşer. Bu çalışmayı düzenli ve istikrarlı bir şekilde yapmaya devam ederseniz Google’de üst sıralara daha sağlıklı bir şekilde çıkabilir ve hitlerinizi arttırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Humeyni’nin baba evi ateşe verildi

  İran devriminin lideri Ayetullah Ruhullah Humeyni'nin Merkezi eyaletine bağlı Humeyn'deki baba evinin ateşe verildiği öne sürüld...