16 Şubat 2019 Cumartesi

internetten para kazanma yollari 2019


Bilgisayar ve internet bilindigi uzere artik her alanda ve her an yanimizda ayrilmaz bir parcamiz haline gelmis durumda ve çogu zamanimizi  internet'te ve bilgisayar basinda geciriyoruz.Normalde calistiginiz is haricinde bilgisayarda ve internette cok zaman geciriyorsaniz  asagida yazacagim yontemler ile bilgisayar ve internette gecirdiniz bos zamaninizi ek gelire cevirebilirsiniz.

iste o yöntemler;

1=) YouTube: youtube bilindigi uzere dunyanin en unlu video izleme sitesi ve google ait bir site kendinize ait bir kanal olusturup amator veya uzmani oldugunuz isler ile ilgili videolar cekip youtube yukleyerek video  izlenimlerinden guzel paralar kazanabilirsiniz.

>>> Youtube uye olmak icin tiklayin.

2=) Web sitesi kurarak: internette kendinize ait bir web sitesi kurarak bu web sitesinde reklam yayinliyarak para kazanabilirsiniz fakat bu yontem son zamanlar facebook ve diger sosyal medya sitelerinin populer olmasi nedeni ile pek kazancli bir yontem olmaktan cikmis durumda fakat yinede google adsense ile birlikte kullandiginiz taktirde ufakta olsa kazanç elde edebilirsiniz.

Uygun fiyata kaliteli web sitesi kurmak icin tiklayiniz. <<<

3=)Anket doldurarak: internette araştırma siteleri insanlara mail ve web siteleri üzerinden ulaşarak çeşitli alanlarda araştırmalar yapmak için sorular sormakta ve anket yapmaktalar bu işlem ile günde 1 saatinizi ayırıp güzel paralar kazanabilirsiniz.
işte kaliteli ve ödemeleri sağlam anket siteleri;

Global Test TR

Panel Station TR

İpsos TR

Marketagent TR

4=) Reklam Tıklayarak: internette çeşitli şirketler kurumlar ve şahıslar kendilerini veya işlerini tanıtmak ve ürünlerini satmak için online reklam siteleri ile çalışmaktadır sizde bu sitelere üye olarak sitede gösterilen reklamlara tıklayarak günde 1 dolar ile 10 dolar arası para kazanabilirsiniz..

Reklam Tıklayarak Kazandıran siteler;

1.Neobux
2.GPT PLANET
3.BTC Cliks

5.Satış ortaklığı (affiliate marketing): Size ait olmayan ürünlerin internetten üzerinden reklamını yapıp, reklamlarınız üzerinden satılan her ürün için belirli bir komisyon alıyorsunuz. Bütün bu yaptığınız eylemlere Affiliate Marketing adı veriliyor.

Bu işe girmek isteyen kişiler, firmaların özel affiliate programlarından ya da affiliate networklerden yararlanarak buldukları ürün yada hizmetleri tamamen kendi uğraşlarıyla satıp, bunun üzerinden komisyon alırlar.


Satış Ortaklığı Veren Şirketler;




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Humeyni’nin baba evi ateşe verildi

  İran devriminin lideri Ayetullah Ruhullah Humeyni'nin Merkezi eyaletine bağlı Humeyn'deki baba evinin ateşe verildiği öne sürüld...